Its all for the team

Beltona sportswear is vernieuwd

Beltona is een Nederlands sportmerk, vooral bekend als pionier van het clubtenue voorzien van het clublogo van voetbalclubs, hockeyclubs, volleybalclubs en andere sportverenigingen. Beltona Sportswear is er voor mannen, vrouwen en kinderen en al decennia een begrip in de sportwereld.

Wij komen graag met u in contact

+31 (0)70 30 70 404

TOPKWALITEIT & SPORTIEF

Het vernieuwde merk Beltona Sportswear is in handen van ondernemers met een grote liefde voor de sport. Samen zetten zij zich in met een team van professionals voor een sterk merk met betaalbare topkwaliteit, een uitstekende pasvorm van comfortabele stoffen in sportieve kleurcombinaties.

NIEUWE COLLECTIE

Laat je verrassen door Beltona Sportswear met de nieuwe veelzijdig sportieve collectie sportshirts, sportbroekjes, sporttassen, trainingspakken, sokken, regenjassen, playerjackets, kousen, sport- presentatiepakken en binnenkort zelfs bijpassende sneakers. Kortom een complete outfit om in te winnen.

SPORTCLUBS & CLUBTENUE

Ontdek de collectie voor je eigen sportclub en laat je wensen vertalen in een standaard of een custommade clubtenue. De mogelijkheden zijn ongekend en allemaal voorzien van het clublogo. Vraag de brochure aan of maak meteen een afspraak in de vernieuwde showroom en beleef het nieuwe Beltona!

SPORTACCESSOIRES

Beltona Sportswear staat ook al decennia lang bekend als leverancier van sportaccessoires. De hoeveelheid accessoires is behoorlijk uitgebreid. In de binnenkort uit te brengen catalogus kunt u kennismaken van deze collectie. Daarnaast zijn met name de handgemaakte Beltona voetballen voorzien van een nieuw sportief design. Speciaal voor Beltona is elke voetbal van topkwaliteit! Natuurlijk voldoet de Beltona voetbal aan de strengste eisen waar een wedstrijdbal aan hoort te voldoen.